Header Ads

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

5 BEAUTY ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Δεν είναι ότι ψάχνεις ευκαιρία για ψώνια... (ποιος λέει τέτοια πράγματα;) αλλά σε λίγο ξημερώνει μια ξεχωριστή μέρα, η δική μας επέτειος! 8 Μαρτίου λοιπόν, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην οποία γιορτάζονται τα δικαιώματα της σε συνάρτηση με τη θέση της στην κοινωνία, την πολιτική αλλά και τα επιτεύγματά της στον κόσμο γενικότερα.

Έτσι λοιπόν, έχεις και εσύ κάθε δικαίωμα σε μία τέτοια περίπτωση να χαρίσεις στον εαυτό σου ό,τι πιο όμορφο. Οτιδήποτε θα σου ανεβάσει τη διάθεση, το ηθικό, με μία λέξη θα σε ανανεώσει. Γιατί είμαστε θηλυκά, γιατί αυτή είναι η γυναικεία ψυχοσύνθεση και γιατί στο κάτω-κάτω μας αξίζει 100% !

Εμείς σου προτείνουμε τα 5 αγαπημένα μας beauty προϊόντα.


1. Τo all time classic κόκκινο κραγιόν. Σου προτείνουμε το ολοκαίνουριο υγρό lipstick για άνεση και διάρκεια από τη


ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ


2. Limited edition products. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να αγοράσεις προϊόντα που δεν συνηθίζεις και δεν θα τα ξαναβρείς στην αγορά, όπως τα προϊόντα της σειράς από τη συνεργασία της Maybelline New Yorkμε την Puma. Το διάσημο brand καλλυντικών ενώνει τις δυνάμεις του με το αθλητικό brand για μία νέα συλλογή που στοχεύει να μας κρατήσει λαμπερές στο γυμναστήριο. Η νέα limited συλλογή που προκύπτει από την ενδιαφέρουσα συνεργασία των εταιρειών ονομάζεται Puma x Maybelline Collection και παντρεύει υπέροχα την stylish, λαμπερή πλευρά μας με το athleisure look, με σκοπό να μας δώσει extra glam ακόμη και την ώρα που κάνουμε κοιλιακούς!


3.ATHINA OIKONOMAKOU X BOBBI BROWN. Απόκτησε τα αγαπημένα προϊόντα της Αθηνάς Οικονομάκου. Γιατί; Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε τα τρία αγαπημένα της προϊόντα από την Bobbi Brown και τώρα μπορείς να τα αποκτήσεις κι εσύ με έκπτωση 40%! Επίλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση από Luxe Liquid Lip Color, την απόχρωση που σου ταιριάζει από το Shimmer Brickκαι την Eye Opening Mascara και θα εφαρμοστεί αυτόματα η έκπτωση στο καλάθι σου.



4. Παλέτες μακιγιάζ της Pupa. Νιώσε σαν επαγγελματίας μακιγιέζ με μία από τις παλέτες μακιγιάζ της Pupaκαι θα ζήσεις πολλές beauty και shiny βραδιές…



5. Το άρωμάσου. Δεν θα σου προτείνουμε κάποιο συγκεκριμένα, άλλωστε εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους ποιο είναι το αγαπημένο σου και σου ταιριάζει καλύτερα. Το μόνο που θα σου πούμε είναι πως θα το βρεις στα Galerie de Beauté σε απίστευτη τιμή…


Μια προσφορά των Galerie de Beaute