Header Ads

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Καλοκαιρινές τσάντες! Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με bamboo handbags, ψάθινα clutch και boho τσάντες ώμου!!



Οι τσάντες είναι ξεκάθαρα το απόλυτο αξεσουάρ για μια γυναίκα! Έτσι δεν είναι; Άλλωστε, κάπου πρέπει να χωρέσεις κραγιόν, άρωμα, μια ενυδατική σε μικρή συσκευασία, μια πούδρα για παν ενδεχόμενο, κλειδιά, κινητό και τα σχετικά! Όμως, η αλήθεια είναι ότι, αυτό που μας απασχολεί περισσότερο σε μια τσάντα είναι να αναδεικνύει το ντύσιμο μας! Συνήθως, ερωτευόμαστε το στυλ, το ιδιαίτερο σχέδιο και τη μοναδικότητα της καθεμιάς! Ολοκλήρωσε κι εσύ το σύνολο σου με bamboo handbags, ψάθινα clutches και boho τσάντες ώμου από τη συλλογή μας! Τι περιμένεις;

Καλοκαιρινές τσάντες! Εσύ ποια θα διαλέξεις;

Αγαπημένη μας fashionista, μόλις τσεκάρεις τις καλοκαιρινές τσάντες του online shop μας θα τρελαθείς από τη χαρά σου! Διότι, έχουν καταφθάσει στιλάτες ψάθινες για την παραλία, απίθανες bamboo για όλες τις ώρες, τσαντάκια μέσης για casual στιγμές, bohemian style, άπειρες αποχρώσεις και υπέροχα σχέδια! Πραγματικά, δε θα ξέρεις τι να διαλέξεις!

Μείνε μαζί μας για να δεις ποιες τσάντες σου προτείνουμε να βάλεις γρήγορα στο καλάθι αγορών σου! Στο παρακάτω άρθρο, η ομάδα του sense-shop δίνει τις καλύτερες προτάσεις! Ανακάλυψε τες!


Straw Bag! Η πιο καλοκαιρινή τσάντα είναι φυσικά μια ψάθινη!


Αρκετές κοπέλες πιστεύουν ότι, οι ψάθινες τσάντες είναι κατεξοχήν τσάντες θαλάσσης/παραλίας! Εμείς σου προτείνουμε να τις χαρείς εξίσου σε casual εμφανίσεις μέσα στην πόλη, στο γραφείο, στις καθημερινές σου βόλτες, να τις πάρεις μαζί στις διακοπές σου και να τις φορέσεις ακόμη και σε βραδινή εμφάνιση! Why not? Αρκεί να δεις πόσο στιλάτη μπορεί να είναι τελικά μια ψάθινη τσάντα, ώστε μετά να αποφασίσεις με ποιο σύνολο σου θα ταίριαζε περισσότερο!

Για παράδειγμα, η AMORA STRAW HANDBAG είναι μια πλεκτή ψάθινη τσάντα με μπαμπού λουράκια και μπεζ υφασμάτινη επένδυση. Δεν είναι κρίμα να την περιορίσεις σε look παραλίας; Είναι τόσο εντυπωσιακή κι έτοιμη να απογειώσει μια all day εμφάνιση! Στην ίδια κατηγορία, θα βρεις και την MOON STRAW HANDBAG σε σχήμα μισοφέγγαρο! Τόσο ιδιαίτερη! Γίνεται να μην τη λατρέψεις;

Η ψάθινη τσάντα, η οποία θα ταίριαζε περισσότερο σε διακοπές και παραλία είναι η ARUBA LARGE STRAW SHOULDERBAG. Άλλωστε, διαθέτει την απαιτούμενες διαστάσεις, ώστε να χωρέσεις πετσέτα θαλάσσης, αντηλιακά, ένα extra μαγιό κι ότι άλλο σου είναι απαραίτητο στην παραλία!



Bamboo! Επίλεξε ξύλινη bamboo καλοκαιρινή τσάντα για να απογειώσεις το στυλ σου!

Οι ξύλινες τσάντες κάνουν θραύση κατά την καλοκαιρινή σεζόν, διότι πραγματικά είναι τόσο ιδιαίτερες κι εντυπωσιακές! Μάλιστα, όσες bamboo συνδυάζουν δερμάτινες λεπτομέρειες, όπως η δική μας VERA BAMBOO HANDBAG γίνονται ακόμη πιο elegant. Έτσι, αν το μέγεθος τους είναι μικρό σου δίνουν την ευκαιρία να τις κρατήσεις εξίσου σε μια βραδινή εμφάνιση!

Σου προτείνουμε επίσης, ένα παρόμοιο σχέδιο, την KAREN BAMBOO HANDBAG! Η συγκεκριμένη τσάντα χειρός έχει camel δερμάτινη λεπτομέρεια και χρυσό κούμπωμα. Αν έχεις σκοπό να τη φορέσεις πρωινή/ απογευματινή ώρα διαθέτει λουράκι, ώστε να μπορεί να κρατηθεί στον ώμο. Ειδάλλως, το στυλ της handbag αρμόζει περισσότερο σε βραδινές εξόδους!

Μπες σήμερα στο online shop μας για να τσεκάρεις περισσότερες επιλογές σε ξύλινες bamboo τσάντες και να αποκτήσεις αυτήν που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Αναζήτησε τη τσάντα που θα σταθεί αντάξια των stylish εμφανίσεων σου!



Crochet bag! Τα boho στοιχεία είναι άκρως καλοκαιρινά!

 

Φέτος, αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία στην CROCHET BOHO POUCH! Πρόκειται για ένα υπέροχο τσαντάκι – πουγκί με κρόσσια! Όντως, τα boho στοιχεία είναι άκρως καλοκαιρινά κι αυτή η τσάντα θα αναδείξει μια bohemian εμφάνιση σου με φόρεμα και flat σανδάλια!

 

Μια floral shoulder bag θα αφήσει το στίγμα της στα summer looks σου!!


Πραγματικά, η λουλουδάτη CRABERRY SHOULDER BAG θα γίνει η αγαπημένη σου καλοκαιρινή τσάντα! Είναι τόσο χαριτωμένη και μπορείς κάλλιστα να τη κρατήσεις από το πρωί με ελαφρώς πιο χαλαρό ντύσιμο, αέρινη παντελόνα, τοπ και πλατφόρμες μέχρι το βράδυ με jean, πέδιλα και lingerie top!

 

Οι ψάθινες Clutch Bag σε περιμένουν στη συλλογή μας!


Έχουν έρθει στη συλλογή μας οι ψάθινες clutch bags (σχέδιο φάκελος)! Μήπως ήρθε η ώρα τις δοκιμάσεις; Αν γενικά είσαι φαν των παστέλ αποχρώσεων, τότε αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία στην REMINGTON PASTEL HANDBAG, η οποία είναι διαθέσιμη σε γλυκιά κίτρινη απόχρωση και σε απαλό ροζ! Υπ’ όψιν, η συγκεκριμένη διαθέτει λουράκι, ώστε να φορεθεί εξίσου ως τσάντα ώμου! Έτσι, γίνεται ιδανική για μια all day εμφάνιση ξεκινώντας από το γραφείο, συνεχίζοντας για καφέ και κάλλιστα μπορεί να φορεθεί σε βραδινό ντύσιμο (κρύψε εσωτερικά τα λουράκια και κράτησε την ως handbag! )

Από την άλλη, αν προτιμάς τις φυσικές αποχρώσεις της ψάθας, τότε η STRAW SEASHELL CLUTCH BAG θα σου ταιριάξει καλύτερα, χωρίς να νιώσεις ότι πρόκειται να σε περιορίσει!



Εσένα ποια καλοκαιρινή τσάντα σε αντιπροσωπεύει περισσότερο;

Τσέκαρε όλα τα σχέδια στο site μας και διάλεξε την αγαπημένη σου! Διάλεξε ψάθινες, ξύλινες ή πλεκτές τσάντες για όλες τις ώρες! Ανακάλυψε τα πιο κομψά handbags ή clutches για βραδινές εξορμήσεις και beltbags για την απογευματινή σου βόλτα.  Ότι ψάχνεις, πάντως θα το βρεις εδώ, μιας και στη νέα συλλογή του sense- shop έχουν έρθει υπέροχα σχέδια! Μη χάνεις ούτε λεπτό, ανακάλυψε τα όλα σήμερα!