Header Ads

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΤΑ 4 ΠΙΟ ΘΗΛΥΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται ετησίως στις 8 Μαρτίου, μια ημερομηνία που συχνά ταυτίζεται και με τις πρώτες ημέρες της άνοιξης. Η συνύπαρξη του εορτασμού της γυναικείας φύσης, σε συνυδασμό με τα πρώτα λουλούδια και την αίσθηση ελευθερίας που φέρνουν οι πιο όμορφες μέρες και νυχτες, μας κάνουν να αναζητούμε τρόπους να εκφράσουμε την ελευθερία της θηλυκότητάς μας. Το πετυχαίνουμε άψογα επιλέγοντας τα πιο όμορφα γυναικεία αρώματα που μας γεμίζουν με άρωμα αισιοδοξίας και μας βοηθούν να περάσουμε τα δικά μας γυναικεία μηνύματα μέσα από τις νότες που αφήνουμε στο πέρασμά μας.


GIORGIO ARMANI, SI FIORI EAU DE PARFUM 

Για όσες γυναίκες  η  θηλυκότητα είναι συνυφασμένη με τα λουλούδια, τότε ο  οίκος Giorgio Armani έχει να προτείνει το  απόλυτο λουλουδάτο άρωμα που επιλέγει κάθε κομψή, αυθόρμητη και γεμάτη ζωντάνια γυναίκα. Είναι ένα chypre neroli, στο οποίο συναντάμε την απροσδόκητη ένωση του νέκταρ φραγκοστάφυλου και του μανταρινιού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια νέα φρέσκια και ισορροπημένη σύνθεση. Το neroli ακτινοβολεί μέσα από ένα μπουκέτο τριαντάφυλλου και patcouli, ενώ οι νότες μόσχου και οι πινελιές βανίλιας Jungle Essence™, κάνουν το άρωμα ακόμη πιο ακαταμάχητο.


ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ

DIOR, J’ ADORE EAU DE TOILETTE 

Λουλουδένια ταυτότητα με τις πιο κομψές αντιθέσεις. Φως, χαρά και όρεξη για ζωή, όπως είναι και η γυναίκα! Οι υψηλές, χαρούμενες νότες εκρήγνυνται, γλυκύτητα της μανόλιας αναμειγνύεται με βανίλια και λεμόνι και συναντά την παλλόμενη ομορφιά του ρόδου της Δαμασκού.  Λαμπερό όπως τα λευκά του πέταλα, ζεστό όπως ο χρυσός μεσογειακός ήλιος. Ένα έντονο λουλούδι που αντανακλά το φως του και κάνει το J’adore να λάμπει.



ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ

PACO RABANNE, PURE XS EAU DE PARFUM 

Η πιο αισθησιακή πλευρά της γυναίκείας φύσης εκφράζεται άψογα μέσα από το Pure XS for Her Eau de Parfum. Ένα άρωμα τολμηρό και αισθησιακό που τα έχει όλα: αφοπλιστική γοητεία και μία έντονη σεξουαλική έλξη. Οι νότες του αρώματος πάλλονται η μια ενάντια στην άλλη για να πυροδοτήσουν, σε έναν καταιγισμό αισθήσεων. Αρχικά το ylang ylang και στη συνέχεια το pop corn.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ

LANCOME, LA VIE EST BELLE L’ ECLAT EAU DE PARFUM 

Η θηλυκότητα στην πιο αισιόδοξη και φωτεινή εκδοχή της! Η ζωή είναι ωραία με το  Lancôme La vie est belle l'Eclat L'Eau de Parfum όπου οι ηλιόλουστες εκφάνσεις του άνθους πορτοκαλιού αντανακλούν το φως μέσα από την κομψή ίριδα. Το γιασεμί, το πιο πολύτιμο λουλούδι, απλώνει την πολυπλοκότητά του και φέρνει τη γυναικεία αίσθηση στο άρωμα. Τελικά η συμφωνία του Patchouli και της Βανίλιας δίνει την αίσθηση γαστρονομίας στο άρωμα. Μια παγκόσμια διακήρυξη ευτυχίας που μεταφέρεται μέσα από μια μοναδική οσφρητική υπογραφή, συνδυάζοντας ένα ακαταμάχητο χαμόγελο από 221 όψεις που αντικατοπτρίζουν τη γαλλική φινέτσα.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ


Μια προσφορά των Attica Beauty