Header Ads

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Οργάνωσε τη ντουλάπα σου για το καλοκαίρι!


sense

Ως συνήθως, αυτή η ενδιάμεση κατάσταση του καιρού καταφέρνει να μας τρελάνει! Μια κρύο, μια ζέστη και είναι λογικό να μη ξέρουμε τι να φορέσουμε! Σε αυτή τη φάση η οργάνωση της ντουλάπας κρίνεται απολύτως απαραίτητη, μιας και οι επιλογές μας στα επόμενα outfit θα γίνουν λίγο πιο ξεκάθαρες!

Οργάνωση ντουλάπας! Ποια κομμάτια θα αξιοποιήσεις και το καλοκαίρι και ποια δε θα σου χρειαστούν καθόλου…

Πάντως, αν έχεις ήδη ξεμπερδέψει με την εκκαθάριση της δικής σου γκαρνταρόμπας, τότε θα είσαι έτοιμη για μια ανοιξιάτικη ανανέωση! Βρες σήμερα στις νέες αφίξεις του online shop μας τα πιο όμορφα γυναικεία ρούχα! Από την άλλη, αν ακόμη η ντουλάπα σου θυμίζει «Δεκέμβριο», συνέχισε να διαβάζεις το εν λόγω άρθρο! «Ξέκλεψε» μερικές ιδέες, επιτυγχάνοντας μια καλά οργανωμένη ντουλάπα!

Οργάνωση ντουλάπας και αποθήκευση!

Στο εμπόριο κυκλοφορούν ειδικές κρεμάστρες για συγκεκριμένες κατηγορίες ρούχων ή αξεσουάρ! Πλαστικά αποθηκευτικά κουτιά ή τσάντες, επιπλέον εσωτερικά ράφια, διαχωριστικά ντουλάπας και συρταριών κι ένα σωρό έξυπνα αντικείμενα! Θα σε βοηθήσουν στην οργάνωση του ρουχισμού σου.

Για παράδειγμα, μπορείς να προμηθευτείς μια ειδική κρεμάστρα με διάτρητες θήκες! Είναι ιδανική για φουλάρια και λεπτά κασκόλ, ώστε να μη πιάνουν ιδιαίτερο χώρο και να μην τσαλακώνονται! Στις κρεμάστρες θα βρεις κι εκείνες με πολλαπλές θέσεις για εξοικονόμηση χώρου στα παντελόνια σου! Επίσης, ένας μεγάλος γάντζος θα σου φανεί χρήσιμος! Πέρασε σε αυτόν μια-μια όλες σου τις ζώνες ή τις μικρές σου τσάντες, κρεμώντας τες από τις αλυσίδες. Σε μικρά ή μεγάλα αποθηκευτικά κουτιά μπορείς να τοποθετήσεις ρούχα ή αξεσουάρ που δε θα φορέσεις άμεσα! Όπως πλεκτά σκουφάκια και χειμερινά κασκόλ και να τα σηκώσεις στο πιο ψηλό σημείο της ντουλάπας.

Η οργάνωση θα γίνει ευκολότερη με τα διαχωριστικά των συρταριών, τα οποία θα σε βοηθήσουν περισσότερο στο συρτάρι με τα κοσμήματα ή στο συρτάρι  των εσωρούχων σου! Να μη ξεχάσεις φυσικά ειδικές θήκες αποθήκευσης (κυκλοφορούν σε διαστάσεις), ώστε να τοποθετήσεις μέσα ανά κατηγορία τα ρούχα που δε θα χρησιμοποιήσεις για την επόμενη σεζόν. Έτσι, θα παραμείνουν καθαρά και μοσχομυριστά χωρίς να σκονίζονται! (φρόντισε να ρίξεις μέσα στη θήκη αρωματικά ντουλάπας, τα οποία είναι εξίσου σκοροαπωθητικά)

 

Ποια κομμάτια θα αξιοποιήσεις και ποια δε θα σου χρειαστούν ;


Ο διαχωρισμός είναι σχεδόν αυτονόητος! Καταρχήν, μόλις «εξαφανίσεις» τα αμιγώς χειμωνιάτικα, αμέσως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο μιας ανοιξιάτικης ντουλάπας! Τα πλεκτά, μάλλινα και γενικότερα χοντρά πουλόβερ, πλεκτές μπλούζες, ζακέτες με χοντρή πλέξη, ζιβάγκο, πλεκτά φορέματα, και παντελόνια με εσωτερική επένδυση, μπαίνουν αμέσως σε μια υφασμάτινη θήκη και φυλάσσονται στα ψηλά κι απόκρυφα της ντουλάπας!

Τι απομένει; Oλα εκείνα τα καλοκαιρινά tshirt, τα οποία όμως φοριούνται κάτω από ζακέτες και ανάλαφρα πανωφόρια!  Οι λεπτές ανοιξιάτικες μπλούζες ή πουκάμισα, κλασικά παντελόνια ή jean, τα αέρινα φορέματα που δεν έχουν εποχή, αγαπημένες φούτερκολάν και αθλητικές φόρμες.



Ποια φορέματα θα επαναφέρεις ή κρατήσεις!

Τα μόνα φορέματα που δε θα χρειαστείς για τους επόμενους μήνες είναι τα πλεκτά! Τα υπόλοιπα, εφόσον τα προσεγγίσεις με διαφορετικό τρόπο είναι κατάλληλα για Άνοιξη και καλοκαίρι εξίσου! Για παράδειγμα, το ORNELLA BLACK VISCOSE DRESS ή κάποιο παρόμοιο φόρεμα το χάρηκες αμέτρητες φορές μέσα στο χειμώνα, και φυσικά θα το κρατήσεις εξίσου για ανοιξιάτικες εμφανίσεις! Επίσης το ALMERIA BLACK FLORAL DRESS ίσως να το συνδύασες με ψηλή μπότα το Νοέμβριο! Στις επόμενες εμφανίσεις θα το φορέσεις με την αγαπημένη σου πλατφόρμα και θα κλέψεις την παράσταση!

 

Αποχαιρέτισε χειμερινά παπούτσια και κράτησε loafers και sneakers!

Προτού μπεις στον πειρασμό να φορέσεις over-the-knee μπότα σε μεσημεριανή βόλτα με τον ήλιο να θυμίζει καλοκαίρι, μάζεψε όλα τα χειμερινά παπούτσια στα κουτιά τους και επανέφερε μπροστά loafersmulessneakers κι ότι πιο ανοιξιάτικο διαθέτεις! Από τη μια, είναι νωρίς για σανδάλια και ανοιχτές πλατφόρμες, από την άλλη είναι πολύ αργά για μαύρη μπότα! Βέβαια, για όλα υπάρχει τρόπος! Δηλαδή, σε μια ανοιξιάτικη εμφάνιση με floral αέρινο φόρεμα, θα μπορούσες να επιλέξεις τα διάτρητα PASIPHAE CAMEL SUEDE BOOTIES (χωρίς καλσόν εννοείται, αλλά χαμηλά καλτσάκια)

Οι κλειστές πλατφόρμες, όπως οι ANNIE BLACK PLATFORMS και τα sneakers είναι τα ιδανικότερα παπούτσια για την τρέχουσα σεζόν. Επίσης, φέτος είναι στη μόδα τα mules, οπότε τσέκαρε τα FAIRMONT FLAT MULES και διάλεξε απόχρωση!



Φούτερ και λεπτά μακρυμάνικα δεν αλλάζουν θέση!


Με το πιο safe outfit, έχοντας ένα φούτερ, ένα jean κι ένα ζευγάρι αθλητικών μπορείς να περάσεις τη μεταβατική περίοδο του καιρού χωρίς να αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις.  Φυσικά χωρίς να πέσεις σε ουδεμία στιλιστική παγίδα! Για παράδειγμα, αν ο καιρός είναι καλός, ηλιόλουστος δε χρειάζεται να φορέσεις πλεκτή ζακέτα. Αντικατέστησε την με ένα denim jacket ή φόρεσε απευθείας ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι, όπως το BRENDA SLEEVE BUTTONED BLOUSE σε αυτό το υπέροχο ανοιξιάτικο χρώμα! Για ένα πιο sportive ντύσιμο, επίλεξε μια φούτερ από τη συλλογή μας! Για παράδειγμα, το ASH WHITE CROP SWEATSHIRT σε λευκό θα ταιριάξει με όλα σου τα παντελόνια, με τα αγαπημένα σου jeans ή με denim φούστες!

 

Είναι ξεκάθαρα η εποχή των denim!


Τα ιδανικά ρούχα για αυτή τη μεταβατική περίοδο είναι ξεκάθαρα η κατηγορία των denim κομματιών! Θα δούμε denim jacketsdenim πουκάμισα και jeans να αξιοποιούνται ποικιλοτρόπως σε casual και μη εμφανίσεις. Για παράδειγμα, το κλασικό TOMBOY JEAN JACKET με σκούρο denim ύφασμα ανήκει στα must –have κομμάτια της ντουλάπας σου. Πρόκειται για ένα πανωφόρι που θα σε συνοδεύσει σε αρκετά look, με το πλεονέκτημα ότι ταιριάζει σχεδόν με όλα σου τα ρούχα!

Οι νέες αφίξεις του online shop μας σε περιμένουν! Ανακάλυψε τα πιο stylish ανοιξιάτικα ρούχα!