Header Ads

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ






Η επιδερμίδα σας έχει χάσει τη λάμψη της; Η θαμπή όψη που αντικρίζετε στον καθρέφτη σας είναι κάθε μέρα και πιο έντονη; Βλέπετε στις φωτογραφίες σας αυτή τη θαμπάδα και την έλλειψη ζωντάνιας που τόσο πολύ έχετε ανάγκη; Δεν είναι μόνο τα χρόνια που περνούν που στερούν από την επιδερμίδα τη χαμένη λάμψη. Πολλοί διαφορετικοί παράγοντες, αλλά και λανθασμένες επιλογές στην περιποίηση προσώπου  και στον τρόπο ζωής, αφήνουν τα σημάδια τους στην επιδερμίδα. Αν νιώθετε πως όσο εύκολα εγκαταστάθηκαν αυτά τα σημάδια στην επιδερμίδα σας, τόσο δύσκολα θα φύγουν, έχετε άδικο, αφού με μεθοδευμένες κινήσεις και στρατηγικές αλλαγές, θα μπορέσετε να ξαναβρείτε τον λαμπερό σας εαυτό πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε. Ας δούμε πώς.

Αλλαγή στον τρόπο ζωής
Δεν έχει νόημα να μιλάμε για περιποίηση και μακιγιάζ που επαναφέρουν τη λάμψη, εάν δεν αλλάξουμε πρώτα το πιο σημαντικό από όλα: το lifestyle μας. Όσο καλή και αν είναι η κρέμα προσώπου που έχουμε διαλέξει, δε θα δράσει αν εμείς τρώμε μόνο λιπαρά φαγητά, εκτιθέμεθα στον ήλιο χωρίς προστασία, ζούμε μόνο σε κλιματιζόμενους χώρους γεμάτους ρύπους, έχουμε έντονο στρες, πίνουμε αλκοόλ κάθε μέρα, αγγίζουμε το δέρμα μας με βρώμικα χέρια και δεν ξεβαφόμαστε ευλαβικά κάθε βράδυ. Καμία στρατηγική λάμψης δεν θα δράσει εάν δεν ξεκινήσουμε αλλάζοντας τη διατροφή μας, πρσέχοντας την επιδερμίδα μας σαν να είναι κάτι ιερό και ζώντας σε λιγότερο έντονους ρυθμούς, τουλάχιστον όσον αφορά τη ψυχική μας πίεση. Φρούτα και λαχανικά, άφθονο νερό, ξεκούραση όποτε μπορούμε και καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας είναι μερικά μόνο από τα βασικά σημεία αλλαγής του τρόπου ζωής μας σε μια πιο λαμπερή κατεύθυνση. Μην ξεχνάμε πως όσο εμείς νιώθουμε καλύτερα με τον εαυτό μας, τόσο η επιδερμίδα μας αντανακλά την καλή μας διάθεση και μας παρακινεί να συνεχίζουμε να μας φροντίζουμε. Μια αλυσίδα, δηλαδή, καλών προθέσεων και θετικών κινήσεων για τον εαυτό μας!

Κατάλληλα προϊόντα
Αν η απώλεια λάμψης είναι η βασική μας ανησυχία, τότε εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Οποιαδήποτε άλλη περιποίηση δε θα δράσει το ίδιο, ειδικά αν έχουμε κινηθεί σε τελείως λάθος κατεύθυνση και χρησιμοποιούμε προϊόντα που ουδεμία σχέση έχουν με επαναφορά της λάμψης. Είναι σημαντικό, αφού αναγνωρίσουμε τον τύπο επιδερμίδας μας, να συνεχίσουμε επιλέγοντας ένα προϊόν που στόχο έχει να αντιμετωπίσει τη θαμπή και ανομοιογενή όψη και να φροντίσει το δέρμα μας με τέτοιο τρόπο ώστε η ακτινοβολία και η ζωντάνια του να επανέλθει άμεσα. Τέτοια προϊόντα δεν είναι δύσκολο να τα βρει κανείς, αφού υπάρχουν για όλα τα Budget και για όλους τους τύπους δέρματος τα ιδανικά προϊόντα προσώπου για λάμψη, όπως κρέμα προσώπου, serum, μάσκες προσώπου, ακόμα και στοχευμένα προϊόντα καθαρισμού προσώπου που στόχο έχουν να προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα. Βασικά συστατικά αυτών των προϊόντων είναι η βιταμίνη C, τα AHA, το υαλουρονικό οξύ,  η γλυκερίνη, το κολλαγόνο και πολλά ακόμη ευρήματα της κοσμητολογίας για τα οποία άνδρες και γυναίκες νιώθουμε ευγνώμονες. Σας προτείνουμε τα παρακάτω:



YOUTH RADIANCE CARE

EMBRYOLISSE

LUMIÈRE ESSENTIELLE ILLUMINATING OIL SERUM

DARPHIN

ENLIGHTEN ILLUMINATING SERUM

NEOSTRATA



"Δημιουργήστε" λάμψη!
Αφού ακολουθήσετε όλα τα παραπάνω, μπορείτε να "προσποιηθείτε" και λίγη περισσότερη λάμψη  χρησιμοποιώντας προϊόντα της αγοράς που δημιουργούν ειδικά εφέ στην επιδερμίδα, την ίδια στιγμή που την περιποιούνται. Από κρέμες προσώπου και foundations, μέχρι BB και highlighters, η λάμψη μπορεί να είναι και λίγο "φτιαχτή", ειδικά όταν συνοδεύεται από τόσο τεχνολογικά άρτιες συνθέσεις που δεν προδίδουν τον προσποιητό χαρακτήρα της.  Μοιραζόμαστε μαζί σας μερικά από τα αγαπημένα μας, ειδικά φτιαγμένα για αυτή τη λαμπερή αποστολή:

DIOR FOREVER SKIN GLOW

DIOR

LUMINESSENCE BB CREAM

GIORGIO ARMANI

GLOW MON AMOUR HIGHLIGHTER DROPS

L’ORÉAL PARIS