Header Ads

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

TRENDS ALERT!! ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019



Κάθε σεζόν αποκαλύπτονται οι τάσεις μακιγιάζ που κυριάρχησαν στις πασαρέλες και ξεκίνησαν από τις μητροπόλεις της μόδας με σκοπό να φτάσουν σε κάθε γωνιά της γης. Αυτές γίνονται αντικείμενο έμπνευσης για όλες εμάς που θέλουμε να είμαστε "μέσα στα πράγματα", αλλά και ζητάμε την καθοδήγηση των experts για το πού θα στρέψουμε το στιλ μας κάθε εποχή. Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019 οι τάσεις στέλνουν ξεκάθαρα μηνύματα που στόχο έχουν να αναδείξουν μια πιο θηλυκή πλευρά μας και να μας καλέσουν να παίξουμε με τα χρώματα. Ας δούμε τις πιο σημαντικές από αυτές και ας εμπνευστούμε!

Ροζ, ροζ και πάλι ροζ


Είχαμε χρόνια να δούμε τόσο ροζ σε όλες τις πιθανές χρωματικές ερμηνείες του. Από baby pink μέχρι έντονο φούξια, το ροζ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της σεζόν και μοιράζει αφορμές να πειραματιστούμε με την πιο girly πλευρά του εαυτού μας. Το ροζ, όσο όμορφο είναι, άλλο τόσο δύσκολο γίνεται να το διαχειριστούμε στο μακιγιάζ, καθώς για να κρατήσουμε μια όμορφη όψη χωρίς υπερβολές απαιτεί από εμάς συγκεκριμένη στρατηγική. Είναι σημαντικό, λοιπόν, είτε να κρατήσουμε μια ήσυχη απόδοση του ροζ σε όλο το μακιγιάζ μας τηρώντας τους κανόνες του monochromatic look, είτε να το επιλέξουμε σαν star color τονίζοντας τα χείλη ή τα μάτια μας με ζωντανές αποχρώσεις που θα κλέψουν την παράσταση. Πού το είδαμε: Rodarte, Maxwell, Anna Sui







Shimmer + Colors

Φέτος έχουμε κάθε λόγο να απομακρυνθούμε από το ματ και να παίξουμε με τα έντονα χρώματα στις πιο shimmer εκδοχές τους. Στις πασαρέλες είδαμε πανέμορφες προτάσεις χρωμάτων στην πιο ιριδίζουσα μορφή τους και είμαστε έτοιμες να εμπνευστούμε από αυτή την ενδιαφέρουσα χρωματική ιστορία. Ο κανόνας εδώ είναι να μην περάσουμε σε υπερβολές που φαίνονται όμορφες στην πασαρέλα, αλλά δεν είναι το ίδιο εύκολες στην καθημερινότητα. Για να φέρουμε την τάση στα μέτρα μας μπορούμε να διαλέξουμε ένα βασικό χρώμα και να παίξουμε με τις αποχρώσεις του.
Πού το είδαμε: Tom Ford, Gabriella Hearst, Alice + Olivia, Simon Rochas








No-make-up make up

Ένα πρόσωπο που δείχνει φυσικό και δεν προδίδει το μακιγιάζ του δε θα βγει ποτέ εκτός μόδας. Πάντα θα υπάρχει στις πασαρέλες και πάντα  θα είναι ο απόλυτος στόχος για κάθε γυναίκα που της αρέσει το Natural Make-up. Φέτος η απόδοση του Nude μακιγιάζ ήρθε σε πιο γήινη λογική και δανείστηκε την καφέ γοητεία της φύσης, κάνοντας τα δέρματα να δείχνουν πιο ζεστά. Εφαρμόστε τα δίνοντας απόλυτη έμφαση στο foundation σας, καθώς είναι το Α και το Ω για τη βάση, ενώ το bronzer θα δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας σε αυτή την περίπτωση.
Πού το είδαμε: Fendi, Michael Kors, Etro, Emporio Armani, Albera Ferretti