Header Ads

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

8 + 1 ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΣΑΣ



"Τι καλλυντικά πρέπει να αγοράσω;" , "Τι από όλα πρέπει οπωσδήποτε να έχω στο νεσεσέρ μου;", "Τι είναι πιο απαραίτητο;"  είναι μερικές μόνο από τις απορίες που απασχολούν τις γυναίκες από την ηλικία που ξεκινούν να ασχολούνται με την ομορφιά τους, μέχρι και αρκετά αργότερα, όταν έχουν ήδη συγκεντρώσει πολλά καλλυντικά και έχουν ανάγκη να υιοθετήσουν μια πιο αφαιρετική λογική. Στον ατελείωτο κόσμο της ομορφιάς τίποτα ποτέ δεν είναι αρκετό και όλα είναι τόσο υπέροχα για να περάσουν απαρατήρητα! Αν έπρεπε, όμως, να καταγράψουμε τα προϊόντα εκείνα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ μας, τότε η λίστα μας θα διαμορφωνόταν κάπως έτσι: 

Foundation
 
Όταν μιλάμε για μακιγιάζ μιλάμε πρώτα από όλα για βάση,  οπότε το foundation δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από ένα boudoir, ακόμη και αν αυτό έχει μόνο τα βασικά.  Για να βρείτε το κατάλληλο foundation για τη δική σας επιδερμίδα, ξεκινήστε αποκρυπτογραφώντας τις ανάγκες σας και κινηθείτε με βάση αυτές και τον τύπο επιδερμίδας σας. 
Εδώ θα βρείτε άφθονες και υπέροχες επιλογές make up για κάθε ανάγκη και κάθε budget

Κραγιόν 

Ένα τόσο απλό προϊόν που μπορεί να αλλάξει τόσο ριζικά την εικόνα μας. Κάθε γυναίκα πρέπει 
να έχει σίγουρα ένα κόκκινο κραγιόν καιμια απόχρωση για καθημερινή χρήση, όπως ροζ και Nude. Από εκεί και πέρα τα χρώματα δεν είναι ποτέ αρκετά όταν καταλάβει κανείς πόσο υπέροχη είναι η ζωή με ένα Lipstick!

Ρουζ 

Είτε σε χρώματα της γης, είτε σε ροζ αποχρώσεις, είτε σε πιο bronze λογική, 
το ρουζ χαρίζει τη φρεσκάδα και την όψη υγεία στο πρόσωπο. Δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ, καθώς είναι ένα βασικό εργαλείο για το καθημερινό μακιγιάζ, αλλά και για βραδινές εμφανίσεις.

Μάσκαρα

Ακόμη και καθόλου να μη θέλετε να βάψετε τα μάτια σας, η μάσκαρα είναι απαραίτητη! Αλλάζει δραστικά το βλέμμα και είναι μια λύση από το πρωί έως το βράδυ. Η αγορά έχει αμέτρητες προτάσεις, γι' αυτό σκεφτείτε πρώτα τι θέλετε να πετύχετε με τη 
mascara που θα διαλέξετε: όγκο, μήκος, διαχωρισμό,ένταση, χρώμα; Αφού καταλήξετε, η shortlist θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο ιδανικό προϊόν.

Καθαριστικό  προσώπου

Ωραία όλα όσα χρειαζόμαστε για να βαφτούμε, αλλά πρέπει να σκεφτούμε και όσα χρειαζόμαστε για να ξεβαφτούμε! 
Ένα καθαριστικό προσώπου προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιδερμίδας μας είναι το Α και το Ω για σωστή περιποίηση. Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να το χρησιμοποιούμε πρωί και βράδυ!

Ενυδατική κρέμα προσώπου

Η αρχή και η βάση της περιποίησης προσώπου σε κάθε ηλικία! Η ενυδατική κρέμα είναι η αφετηρία για κάθε φροντίδα του δέρματος και πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά! 
Επιλέξτε την κρέμα που θα ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας σας και θα τη νιώθετε ως ανάσα δροσιάς κάθε φορά που την απλώνετε στο δέρμα σας.

Κρέμα ματιών

Μην αμελείτε τα μάτια! Δώστε στο βλέμμα σας την φροντίδα που τους αξίζει 
επιλέγοντας μια κρέμα ματιών για καθημερινή χρήση Είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από τη ρουτίνα σας και αξίζει να επενδύσετε σε αυτό.

Ενυδατική κρέμα σώματος 

Συχνά παραμελούμε το σώμα μας και αυτό διαμαρτύρεται με κάθε πιθανό τρόπο. Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα προϊόν για καλλυντική φροντίδα θα ήταν 
σίγουρα η ενυδατική κρέμα σώματος, καθώς αντιμετωπίζει μέσω της ενυδάτωσης και άλλα προβλήματα που μας απασχολούν. Μην ξεχνάτε να την εφαρμόζετε κάθε φορά που βγαίνετε από το μπάνιο και απολαύστε τα βελούδινα αποτελέσματά της.

Άρωμα

Και αφού περιποιηθήκαμε την επιδερμίδα μας και κάναμε το μακιγιάζ μας, ας βάλουμε και λίγο άρωμα! 
Κάθε γυναίκα πρέπει να αφήνει το άρωμά της στο πέρασμά της, είτε έχει διαλέξει ένα συγκεκριμένο, είτε έχει άλλη διάθεση κάθε μέρα και ακολουθεί τη λογική του fragrance wardrobe. Όπου και αν ανήκετε, απολαύστε τις νότες του και ταξιδέψτε μαζί του. 


Μια προσφορά των Attica Beauty