Header Ads

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ



Η περιποίηση πριν τον ύπνο είναι μια ρουτίνα ομορφιάς για την οποία η επιδερμίδα μας οφείλει να μας ευχαριστήσει.  Ο χρόνος που περνάμε για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας θεωρείται  πολύτιμος για να τον εκμεταλλευτούμε και για κάτι ακόμη πλην της ξεκούρασής μας: για την ομορφιά μας.  Αυτός είναι ο λόγος που  οι γιαγιάδες μας έλεγαν πως "Όταν εμείς κοιμόμαστε, οι κρέμες ξυπνούν", θέλοντας να δείξουν πως τα συστατικά "πιάνουν δουλειά"  όσο εμείς αφηνόμαστε στην αγκαλιά του Μορφέα. Η σύγχρονη κοσμητολογία επιβεβαιώνει τα λόγια των γιαγιάδων μας και μας καλεί να δώσουμε στην βραδινή μας φροντίδα την αξία που της αναλογεί, την ίδια στιγμή που οι skin experts μάς δίνουν χρήσιμες συμβουλές γενικού περιεχομένου για να είμαστε sleeping beauties που ξυπνάμε ακόμη πιο όμορφες! 

Περιποίηση προσώπου


Αφού έχουμε καθαρίσει πολύ καλά την επιδερμίδα μας, τότε είμαστε έτοιμες να αφήσουμε την νυχτερινή περιποίηση να λάβει δράση. Ειδικά αν δεν έχουμε χρόνο για περεταίρω φροντίδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η περιποίηση την ώρα που κοιμόμαστε είναι ιδανική ευκαιρία για να "γλιτώσουμε" χρόνο. Η επιλογή μιας μάσκας είναι η ιδανική λύση για να δώσουμε στην επιδερμίδα μας ένα boost ενυδάτωσης, αντιγήρανσης και λάμψης που θα δείξει τα πρώτα της σημάδια το επόμενο πρωί και ακόμη περισσότερα εν καιρώ, όσο την χρησιμοποιούμε. Η μάσκα δε σημαίνει ότι αφήνουμε πίσω την καθημερινή βραδινή ρουτίνα μας με τον πολύ καλό καθαρισμό, την κρέμα προσώπου νύχτας και ματιών.  Σας προτείνουμε: 





Περιποίηση ματιών



Τα μάτια μας ποτέ δε θα σταματήσουν να ζητούν ακόμη περισσότερη προσοχή από εμάς. Η ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από αυτά κάνει τη φροντίδα τους ιδιαίτερα απαιτητική, γι' αυτό αν καταφέρουμε να την ενισχύσουμε πριν τον ύπνο ή και κατά τη διάρκειά του, τόσο καλύτερο!  Μια εξαιρετική ιδέα είναι η εφαρμογή μάσκας που θα θρέψει την επιδερμίδα και θα χαρίσει ξεκούραστη όψη.  Οι μάσκες αυτές δε χρειάζονται πολύ χρόνο για να δράσουν, οπότε μπορούμε να τις εφαρμόσουμε πριν κοιμηθούμε- όσο π.χ. πλένουμε τα δόντια μας και προετοιμαζόμαστε για τον ύπνο - αλλά μπορούμε και να τις αφήσουμε όλο το βράδυ, αντικρίζοντας ένα άλλο βλέμμα το πρωί! Σας προτείνουμε:




Περιποίηση μαλλιών

Mια νέα γενιά προϊόντων μαλλιών έχει προσγειωθεί στην αγορά και μας ζητά να την εμπιστευτούμε για τη δράση που προσφέρει όσο εμείς απολαμβάνουμε τον ύπνο μας. Μάσκες, leave-in προϊόντα, serum και πολλά ακόμη, φροντίζουν την τρίχα όσο εμείς ξεκουραζόμαστε.  Ειδικά τα μαλλιά που υποφέρουν από τη χρήση βαφών και styling, θα αναζωογονηθούν σημαντικά με συστηματική χρήση προϊόντων βραδινής περιποίησης, καθώς θα δράσουν συμπληρωματικά της μάσκας στο λούσιμο και θα έχουν πολύ χρόνο για να θρέψουν την τρίχα. Σας προτείνουμε:



Γενικές συμβουλές

- Ένα κοινό και αρκετά παλιό μυστικό ομορφιάς αφορά τη στάση που έχουμε όταν κοιμόμαστε. Όπως έλεγαν και οι γιαγιάδες μας και υποστηρίζουν και οι ειδικοί της περιπόιησης,  πρέπει να κοιμόμαστε ανάσκελα, καθώς κάθε άλλη στάση "τσαλακώνει" την επιδερμίδα μας και της δημιουργεί φθορές, ειδικά με το πέρασμα του χρόνου που το κολλαγόνο μειώνεται.
- Η καθαρή μαξιλαροθήκη είναι προϋπόθεση για έναν ύπνο που στοχεύει στην ομορφιά. Καμία κρέμα ή μάσκα δεν έχει σημασία αν ξαπλώνουμε σε σεντόνια που δεν είναι καθαρά.
- Ο χώρος στον οποίο κοιμόμαστε πρέπει να είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε να υποδεχτεί την ανάγκη μας για έναν αναζωογονητικό και ξεκούραστο ύπνο. Πρέπει να είναι καθαρός, ήρεμος, χωρίς δυνατό φωτισμό και ηλεκτρικές συσκευές. Αλλιώς θα μας δημιουργεί εκνευρισμό και δε θα μας βοηθάει να απολαύσουμε την ξεκούρασή μας, με αποτέλεσμα να ξυπνάμε με όψη κουρασης, όσο και αν έχουμε προσπαθήσει να την καταπολεμήσουμε με προϊόντα.
- Το στρες πρέπει να μένει εκτός κρεβατοκάμαρας. Κανένα πρόβλημα μας δε θα λυθεί όσο κοιμόμαστε, αντίθετα δε θα μας αφήσει και να ξεκουραστούμε. Η σωματική και ψυxική ξεκούραση είναι το πρώτο και βασικό μυστικό ομορφιάς και κανένα προϊόν δε θα μπορέσει να δράσει όπως αυτή. Ας προσπαθήσουμε να  βρούμε τη γαλήνη μας στον ύπνο μας και να απολαύσουμε τον ύπνο μας. 


Μια προσφορά από τα Attica Beauty