Header Ads

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ


Τα περιποιημένα άκρα είναι μεγάλου ατού για κάθε γυναίκα. Και μπορεί να μην είναι όλες προικισμένες με λεπτά και μακριά δάχτυλα, αλλά με μερικά tricks, μπορούν να δείχνουν ως τέτοια.

Μάθε λοιπόν, το σχήμα και το μάκρος που ταιριάζει στα νύχια σου αν έχεις:

Κοντά και λεπτά δάχτυλα με στενά νύχια

Πρέπει να επιλέξεις το σχήμα, που θα δημιουργεί μία ψευδαίσθηση επιμήκυνσης των δαχτύλων σου. Σε περίπτωση που έχεις μακριά νύχια, η καλύτερη επιλογή για εσένα είναι είτε τα οβάλ είτε τα αμυγδαλωτά σχήματα. Διαφορετικά προτίμησε τα κοντά στρογγυλεμένα ή τα τετράγωνα με στρογγυλεμένες γωνίες.

Κοντά και φαρδιά δάχτυλα

Θες τα δάχτυλα σου να μην δείχνουν περισσότερο φαρδιά, οπότε πρέπει να αποφύγεις κάθε σχήμα με πλατύ τελείωμα. Με άλλα λόγια, προτίμησε οβάλ νύχια, αν τα έχεις σε μεσαίο μάκρος, και μυτερά αμυγδαλωτά νύχια, αν είναι μακριά.

Μακριά και αδύνατα δάχτυλα

Έχεις τα πιο ζηλευτά δάχτυλα από όλα και δεν υπάρχει σχήμα που να μην σου ταιριάζει. Ωστόσο, μπορείς να προτιμήσεις τετράγωνα ή τετράγωνα με στρογγυλεμένες γωνίες, αν θεωρείς ότι τα δάχτυλα σου είναι υπερβολικά λεπτά.

Μακριά και φαρδιά δάχτυλα

Χρειάζεσαι ένα σχήμα που θα κάνει τα δάχτυλα σου να φαίνονται λεπτότερα και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις είναι υιοθετώντας αρχικά ένα μεσαίο προς μεγάλο μήκος. Επέλεξε, αμυγδαλωτό ή οβάλ σχήμα, με το δεύτερο να αποτελεί καλύτερη επιλογή αν δεν θες κάτι κραυγαλέο.
Υιοθέτησε το κατάλληλο σχήμα για τα νύχια σου ανάλογα με το μήκος και το σχήμα των δαχτύλων σου, αλλάζοντάς το με τακατάλληλα αξεσουάρ νυχιών που θα βρεις ΕΔΩ και μην ξεχνάς τα να ταπεριποιείσαι για να παραμένουν υγιή καιμ λαμπερά με τα προϊόντα που θα βρεις ΕΔΩ


Ανακάλυψε πλήθος από βερνίκια ΕΔΩ

Μια προσφορά από τα GALLERIE DE BEAUTE